Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Saopštenje sa 4. redovne sednice Skupštine Transportgas Srbija DOO Novi Sad

Redovna sednica Skupštine Društva s ograničenom odgovornošću “Transportgas Srbija”, Novi Sad održana je danas, u četvrtak, 16. juna 2022. godine u sedištu društva.

Sednici su, pored predsednika Skupštine Nikole Popovića i članova Skupštine Milana Đukića i Dalibora Šćekića, prisustvovali i Stevan Dukić, v.d. direktora “Transportgas Srbija” d.o.o., Novi Sad i Natalija Đapa, rukovodilac Sektora poslovne podrške.

Na sednici, kojoj je predsedavao predsednik Skupštine, Nikola Popović, Skupština Društva, uvažavajući zakonsku regulativu, usvojila je Izveštaj nezavisnog revizora o izvršenoj reviziji finansijskih izveštaja “Transportgas Srbija”d.o.o., Novi Sad za 2021. godinu koji obuhvataju bilans stanja na dan 31. decembar 2021. godine i odgovarajući bilans uspeha, izveštaj o ostalom rezultatu, izveštaj o tokovima gotovine, izveštaj o promenama na kapitalu za godinu završenu na dan 31. decembar 2021. godine, kao i pregled značajnih računovodstvenih politika sadržanih u Napomenama uz redovne godišnje finansijske izveštaje.

Nezavisni revizor, bez primedbi, dao je pozitivno mišljenje na finansijske izveštaje “Transportgas Srbija” d.o.o., Novi Sad za 2021. godinu.

U skladu sa Zakonom o računovodstvu i računovodstvenim propisima važećim u Republici Srbiji, nezavisni revizor, u svom izveštaju, dao je mišljenje da finansijski izveštaji “Transportgas Srbija” d.o.o., Novi Sad za 2021. godinu objektivno i istinito, po svim materijalno značajnim aspektima, prikazuju finansijsku poziciju društva na dan 31. decembar 2021. godine, rezultate njegovog poslovanja i tokove gotovine za godinu završenu na dan 31. decembar 2021. godine.

Nakon toga, Skupština Društva usvojila je finansijske izveštaje i Izveštaj o poslovanju „Transportgas Srbija“ d.o.o., Novi Sad za 2021. godinu, nakon izvršene revizije nezavisnog revizora.

Poštujući zakonom propisan odnos prema osnivaču, usvojeni finansijski izveštaji biće dostavljeni Vladi Republike Srbije radi informisanja.

Novi Sad, 16. juna 2022. godine

17.06.2022.